Objednajte si bezplatný odvoz elektroodpadu priamo z vašej adresy

Mesto Považská Bystrica v spolupráci so spoločnosťami Megawaste Slovakia a Envidom bude v pravidelných intervaloch v Považskej Bystrici uskutočňovať bezplatný mobilný zber starých spotrebičov zo skupiny bielej techniky, akými sú napríklad chladničky, práčky, či sporáky. Tieto spotrebiče sú ťažké a veľké, preto majú ľudia zväčša problém zaniesť ich na zberný dvor svojpomocne. V rámci tejto služby bude elektroodpad odvážaný priamo z vašej adresy. Najbližší termín zberu veľkých spotrebičov priamo z adresy vášho bydliska je v Považskej Bystrici už v sobotu 24. októbra 2020 od 8:00 do 12:00 hod. Objednávku na zber treba vystaviť najneskôr 2 dni pred termínom zberu, teda najneskôr vo štvrtok 22.10. 2020. Ďalší zber bude 21.11. 2020.
V deň zberu vyložte vaše staré spotrebiče do vchodu bytovky alebo za bránu domu. Zamestnanci MEGAWASTE vám zatelefonujú alebo zazvonia na zvonček a následne spotrebiče odvezú na ekologickú recykláciu. ENVIDOM – Združenie výrobcov elektrospotrebičov pre recykláciu poskytuje túto službu bezplatného zberu elektroodpadu ako zmluvný partner Považskej Bystrice.
Zber televízorov a monitorov sa týmto spôsobom zberu nezabezpečuje. Pre ich ekologickú likvidáciu odporúčame zaniesť ich na zberný dvor.

Zber si môžete pohodlne objednať online prostredníctvom www.zberelektroodpadu.sk.
Pokiaľ občan nemá prístup na internet, zber si môže objednať na mestskom úrade osobne na č.d.324 u referentov odpadového hospodárstva alebo telefonicky na č.4305324.

Zdroj: MsÚ Považská Bystrica

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *